• Mere tid til det væsentlige
  • Effektive metoder som skaber resultater
  • Indspark og inspiration i din hverdag, så du nemt kan rykke dig ud af dårlige arbejdsvaner

 

Det er vores fokus. Det er vores “hvorfor”. Det er det som driver os. Det er det som gør at vi hjælper hundredvis af mennesker hvert år med at lykkedes i deres hverdag, på deres job og i deres studier.

 

 

 

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

 

Mads Brøbech og Ulrik Minet

To af Danmarks førende specialister i effektivitet. Samlet 19 års erfaring med enkle metoder til en mere effektiv hverdag.

Ulrik ejer Bestpractice Education. Fokus har altid været at finde den mest simple arbejdsmetode og program, som passer til den enkelte vidensarbejder. Ulrik arbejder med den enkeltpersoner og teams, så deres daglige arbejdsprocesser bliver optimeret med så ændringer som muligt – naturligvis med størst mulig effekt.

Ulrik er uddannet fra DTU og har flere Lean og Coach certificeringer. Han har arbejdet med lean i kommunalt regi. Find ham på LinkedIn.

Mads ejer Apprehendo. Navnet er latinsk og betyder “Jeg Lærer”. Mads lærer studerende og vidensarbejdere at lære hurtigere, at læse hurtigere, at tage bedre notater og huske bedre. Han facilitere også viden der deles, udvikles og kommunikeres.

Mads er certificeret hos Tony Buzan – verdens førende ekspert omkring brug af hjernen. Han har en Cand.merc. fra CBS og har arbejdet i med salg, marketing og ledelse i både små og store internationale virksomheder. Find ham på LinkedIn.